Μενού
Your Cart

GPS Tracking

Βρείτε τις καλύτερες συσκευές εντοπισμού τοποθεσίας GPS Tracker και εντοπίστε τις ζωντανά στην Web υπηρεσία εντοπισμού.
Ολοκληρωμένες λύσεις εντοπισμού για κάθε ανάγκη.


GPS Tracker TK102 με Ελληνικές οδηγίες και πλατφόρμα χαρτών GPS Tracker TK102 με Ελληνικές οδηγίες και πλατφόρμα χαρτών
-19 % Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
Συσκευή εντοπισμού GPS Tracker TK102B Εντοπίστε σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε σας ενδιαφέρει Η μόνη συσκευή εντοπισμού που διαθέτει μεγάλη αυτονομία και πλήθος δυνατοτήτων για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητο, η μηχανή σας, ηλικιωμένους με άνοια, παιδιά, κατοικίδια κ.λ.π Η..
29.76€ 36.58€
Χωρίς ΦΠΑ:24.00€
Κατασκευαστής: DYTECH
Live Παρακολούθηση Συσκευή GPS εντοπισμού θέσης, εντοπίστε σε πραγματικό χρόνο το όχημά σας Λειτουργίες ● Λειτουργεί με κάρτα SIM και μπορείτε να βλέπετε την τοποθεσία της μέσω SMS ή μέσω Internet ζωντανά στον χάρτη.● Σύνδεση απευθείας στην μπαταρία του οχήματος● Λειτουργεί όλο τον κόσμο! Η συσκ..
27.28€ 33.23€
Χωρίς ΦΠΑ:22.00€
Κατασκευαστής: FLAMEBOX®
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο Με την υπηρεσία χαρτών μας και με μια συσκευή GPS Trcker, μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητο, η μηχανή σας, ηλικιωμένους με άνοια, παιδιά και κατοικίδια.Ιδανική λύση ακόμα και για συσκευές όπως Drones και Τηλεκατευθυνόμενα για να μη τα χάσουμε π..
25.00€ 55.80€
Χωρίς ΦΠΑ:20.16€
Κατασκευαστής: Excelvan RF
Το μικρότερο GPS Tracker στον κόσμο! Διαθέτει μεγάλη αυτονομία και περιλαμβάνει App για κινητά με Live παρακολούθηση στους χάρτες. Ιδανικό για παιδιά ηλικιωμένους και οχήματα. Πως λειτουργεί; Οι συσκευές GPS Tracker λειτουργούν με κάρτα SIM (όπως ένα κινητό τηλέφωνο). Διαθέτει σύστημα εντοπισμού ..
49.60€
Χωρίς ΦΠΑ:40.00€
Κατασκευαστής: Excelvan RF
Αδιάβροχο GPS Tracker με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα. Αδιάβροχο Αδιάβροχη κατασκευή σύμφωνα με το πρότυπο IP66, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την βροχή και την υγρασία. Ξεχάστε την φόρτιση! Δεν χρειάζεται να το φορτίζε..
93.00€
Χωρίς ΦΠΑ:75.00€
Ρολόι απομακρυσμένου ελέγχου Υγείας ECG , ειδοποίηση πτώσης και εντοπισμό τοποθεσίας MT-80 Ρολόι απομακρυσμένου ελέγχου Υγείας ECG , ειδοποίηση πτώσης και εντοπισμό τοποθεσίας MT-80
Νέο Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: Megastek
Απομακρυσμένος ΈλεγχοςΕλέγξτε από το κινητό σας την κατάσταση της υγείας του ατόμου που φοράει το ρολόι και την τοποθεσία που βρίσκεται. Έκτακτη ΑνάγκηΠατώντας το κουμπί SOS, η συσκευή θα στέιλει SMS στους προκαθορισμένους αριθμούς που έχουμε επιλέξει Αισθητήρας πτώσηςΣε περίπτωση που το άτομο που..
223.20€
Χωρίς ΦΠΑ:180.00€
Κατασκευαστής: OEM
Ρολόι εντοπισμού και Smartwatch ταυτόχρονα! Διαθέτει μεγάλη αυτονομία και περιλαμβάνει App για κινητά με Live παρακολούθηση στους χάρτες. Ιδανικό για παιδιά ηλικιωμένους. Πως λειτουργεί; Οι συσκευές GPS Tracker λειτουργούν με κάρτα SIM (όπως ένα κινητό τηλέφωνο). Διαθέτει σύστημα εντοπισμού τοποθ..
80.60€
Χωρίς ΦΠΑ:65.00€
Κατασκευαστής: OEM
Συσκευή εντοπισμού GPS Tracker TK103 Εντοπίστε σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.Η μόνη συσκευή εντοπισμού που διαθέτει μεγάλη αυτονομία και πλήθος δυνατοτήτων για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητο, η μηχανή σας, ηλικιωμένους με άνοια, παιδιά, κατοικίδια κ.λ.π Η συ..
62.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.00€
Κατασκευαστής: OEM
Για χρήση με GPS Tracker TK102b. Δίαμετρος καλωδίου 5 μέτρων.Μήκος: Περίπου. 276cm / 108.66 "Θερμοκρασία λειτουργίας: -40-160 ℉Ισχύς εξόδου: 5WΡεύμα εξόδου: 1AΤάση εξόδου: DC 5V ± 5%Τάση εισόδου: DC 12V-24V..
9.92€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)