Μενού
Your Cart

Tηλεχειριστήριο Wifi για τις συσκευές σας

Χειριστείτε όλες τις συσκευές που διαθέτουν τηλεχειριστήριο μέσω του κινητού σας, όπου και αν βρίσκεστε

Πως λειτουργεί;

Η συσκευή αυτή συνδέεται μέσω WiFI στο Internet και μπορούμε να την χειριζόμαστε από το κινητό μας. Μπορεί να εκπέμπει το σήμα του τηλεχειριστηρίου για οποιαδήποτε συσκευή (Τηλεόραση, Air Condition κλπ) που διαθέτει τηλεχειριστήριο.
Ιδανικό για να χειριζόμαστε συσκευές από μακριά, η απλά να μην έχουμε πολλά τηλεχειριστήριακαι να τα χειριζόμαστε όλα από το κινητό μας.
Διαθέτει ενσωματωμένο αιθητήρα θερμοκρασίας και μπορούμε να ρυθμίσουμε να ενεργοποιέι μια συσκευή (πχ Κιματιστικό) σε συγγεκριμένη θερμοκρασία.
Διαθέτει APP Για Κινητά IOS και Android.

Με την συσκευή sonoff έξυπνο σπίτι,

ρυθμίστε και ελέγξτε όλες τις συσκευές που διαθετουν τηλεχειριστήριο από το κινητό σας έυκολα και απλά. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Air Contition σας ακόμα και αν δεν έχετε φτάσει ακόμα σπιτι ή να κλείστε την τηλεόραση ενώ βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο.

Με αυτή την συσκευή τηλεχειριστήριο wifi έχετε τον έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή ακόμα και όταν λείπετε από το έξυπνο σπίτι σας.

Ξεχάσατε να ανοιξετε το κλιματιστικό οταν φύγατε από το σπίτι ή μήπως ξεχάσατε να το κλείσετε; Κανένα προβλημα, το μόνο που χρειάζεστε είναι το κινητό σας!

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική