Μενού
Your Cart

Όροι και προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του site μας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμε προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Tο site μας, υπακούοντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το site μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα τα στέλνουμε στον χώρο σας μέσω ταχυμεταφοράς (κουριερ) της επιλογής μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών προς τον καταναλωτή λιανικής πώλησης. Οι τριάντα (30) ημέρες της εγγύησης ξεκινούν να μετρούν από την ημερομηνία που παραλαμβάνετε το προϊόν από εμάς. Μπορούμε να προσφέρουμε την εναλλακτική λύση της πλήρως χρηματικής αποζημίωσης του προϊόντος ή την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση αυτού το διδυκτιακού καταστήματος είναι η ανάγνωση και η αποδοχή της πολιτικής απορρήτου.

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας πατώντας ΕδώΌροι χρήσης πλατφόρμας χαρτών GPS Tracker συμπεριλαμβανομένων των Εφαρμογών (Apps) για κινητά και Υπολογιστές.


Η χρήση της πλατφόρμας χαρτών και των εφαρμογών της επιτρέπεται μόνο για νόμιμους τρόπους χρήσης της και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση για παράνομες δραστηριότητες όπως παρακολούθηση χωρίς συγκατάθεση η σε περιπτώσεις που καταπατά προσωπικά δεδομένα, ανθρώπινα δικαιώματα η οποιαδήποτε χρήση καταπατά τον νόμο. Ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα χαρτών και τις συσκευές εντοπισμού (GPS Tracker) στα πλαίσια του νόμου και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την χρήση της πλατφόρμας και των συσκευών εντοπισμού.


Σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε την αδιάλειπτη παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Όπως κάθε λογισμικό που βασίζεται σε υπηρεσίες διαδικτύου ενδέχεται να προκύψουν βλάβες και διακοπές λειτουργίας. Δεν εγγυόμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία των συσκευών εντοπισμού (GPS Tracker). Ο χρήστης αποδέχεται ότι υπάρχει πιθανότητα μη σωστής λειτουργίας η διακοπής υπηρεσίας λόγω βλαβών η οπουδήποτε άλλου λόγου. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία, οι εφαρμογές καθώς και ι συσκευές εντοπισμού ενδέχεται να μη λειτουργήσουν και να παρουσιάσουν πρόβλημα για διαφόρους λόγους και δεν θα πρέπει να βασίζεται σε αυτά.


Γνωστοποιούμε ότι προσπαθούμε να παρέχουμε αδιάλειπτη λειτουργία της υπηρεσίας χαρτών εντοπισμού από πλευρά μας, όμως οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν καλά ότι δεν παρέχεται καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους.