Μενού
Your Cart

Οδηγίες Χρήσης GS1011 - Ρολόι κρυφή κάμερα W6000


GS1011 - Ρολόι κρυφή κάμερα νυχτερινής λήψης W6000ΠΡΟΣΟΧΉ: Πρώτα συνδέουμε το καλώδιο USB στο Ρολόι και Μετά στον H/Y η τον φορτιστή για να αποφύγουμε τυχόν βραχυκύκλωμα.
Ενεργοποίηση Συσκευής:
Για να ενεργοποιήσουμε το καταγραφικό, πατάμε το κουμπί 2 για 3 δευτερόλεπτα. To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει μια φορά Μπλε και σβήνει (Αναμονή).
Για να απενεργοποιήσουμε το καταγραφικό, πατάμε το κουπί 2 για 3 δευτερόλεπτα . To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει κόκκινο και σβήνει. Η συσκευή έχει απενεργοποιηθεί.


Μικρόφωνο:
Στην συσκευασία υπάρχει και δεύτερο βιδωτό καπάκι για το μικρόφωνο. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την εγγραφή ήχου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δεύτερο καπάκι το οποίο δεν έχει την ανάλογη τρύπα και το μικρόφωνο δεν θα μπορεί να καταγράφει ήχο.


Προσοχή, το ρολόι ΔΕΝ είναι πλήρως αδιάβροχο, έχει σχεδιαστεί να αντέχει μόνο στη βροχή για χαμηλό χρονικό διάστημα.Εγγραφή Video:
Για να ξεκινήσει η εγγραφή Video, Πατάμε 1 φορά το κουμπί 1. To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει 3 φορές (Μπλε), η εγγραφή έχει ξεκινήσει.
Για να σταματήσει η εγγραφή Video, πατάμε 2 φορές το κουμπί 2. To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει 3 φορές (Μπλε) και σβήνει (Αναμονή).Νυχτερινή λήψη:
Πατάμε το κουμπί 1 για 3 δευτερόλεπτα. To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει 3 φορές (Κόκκινο), η νυχτερινή λήψη έχει ενεργοποιηθεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή Video.Λήψη Φωτογραφίας:
Πατάμε 2 φορές το κουμπί 2. To ενδεικτικό Led αναβοσβήνει 2 φορές (Μπλε) και σβήνει (Αναμονή).η λήψη Φώτο έχει πραγματοποιηθεί.Reset:
Εάν η συσκευή δεν αποκρίνεται για κάποιον λόγο, πατάμε το κουμπί 1 και το κουμπί 2 ταυτόχρονα.
Ρύθμιση Ημερομηνίας-Ώρας:
Στον αρχικό κατάλογο υπάρχει ένα αρχείο “TIME.TXT” (Αρχείο κειμένου).
Συνδέοντας την συσκευή μέσω θύρας USB στον Η/Υ, βλέπουμε την συσκευή σαν USB Stick (Φλασάκι USB).

Η ημερομηνία πρέπει να είναι στην μορφή «2016-11-21 19:59:59«
Αποθηκεύουμε το αρχείο.


Σύνδεση USB σε H/Y:
Συνδέοντας την συσκευή μέσω θύρας USB στον Η/Υ, η συσκευή ταυτόχρονα φορτίζεται.ΠΡΟΣΟΧΉ: Πρώτα συνδέουμε το καλώδιο στο Ρολόι και Μετά στον H/Y η τον φορτιστή για να αποφύγουμε τυχόν βραχυκύκλωμα.Μπαταρία:
Ο μέσος χρόνος φόρτισης είναι 1 ώρα.
Όταν το επίπεδο της μπαταρίας είναι χαμηλό, τo ενδεικτικό Led αναβοσβήνει και αποθηκεύει την καταγραφή αυτόματα πριν κλίσει.


Ρολόι χειρός με κρυφή κάμερα νυχτερινής όρασης W6000

Ρολόι χειρός με κρυφή κάμερα νυχτερινής όρασης W6000

Ρολόι με κρυφή κάμερα και πλήθος δυνατοτήτων όπως εγγραφή βίντεο, ήχου και λήψη φωτογραφιών ακόμα και στο σκοτάδι χάρη στις υπέρυθρες που διαθέτει. Η κρυφή κάμερα παρακολούθησης είναι υψηλής ανάλυσης κάμερα με μικροσκοπικούς φακούς. ΧαρακτηριστικάΤο ρολόι φέρει υπέρυθρες ακτίνες για νυχτερινή λήψη..

49.60€