Μενού
Your Cart

Οδηγίες Χρήσης GPT1002 - GPS Tracker RF V26

rf v26

Όλες οι ρυθμίσεις για την συσκευή RF V-26Η συσκευή αυτή διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS και λειτουργεί με κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας.
Λαμβάνει την τρέχουσα τοποθεσία της απο τους δορυφόρους και την στέλνει μέσω SMS ή στους χάρτες ώστε να μπορούμε να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Εάν η συσκευή δεν μπορεί να εντοπίσει το σήμα GPS, μας απαντάει με την τοποθεσία της χρησιμοποιώντας το σήμα κινητής τηλεφωνίας (LBS). Σε αυτήν την περίπτωση, η ακρίβεια της τοποθεσίας είναι μικρότερη.
Διαθέτει επιπλέον πολλές λειτουργίες και τρόπους ειδοποίησης.Για να ρυθμίσετε την συσκευή, θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε τον αριθμό κινητού από τον οποίο η συσκευή θα δέχεται εντολές. Στείλτε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή :

pw,123456,center,6900000000#


Αντικαθιστώντας το 6900000000 με τον αριθμό του κινητού σας.
Για να ρυθμίσετε την γλώσσα της συσκευής στα Αγγλικά, στείλτε το παρακάτω μήνυμα:

lz,0,8#Τοποθετήστε μια κάρτα SIM στην συσκευή αφού πρώτα την ρυθμίσετε να ΜΗΝ απαιτεί κωδικό PIN.


Για να ρυθμίσετε την κάρτα SIM να μην απαιτεί κωδικό PIN, τοποθετήστε την κάρτα σε ένα οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο και απενεργοποιήστε την απαίτηση κωδικού PIN.


Σε περίπτωση που η συσκευή θα χρησιμοποιηθεί για ζωντανή παρακολούθηση στη πλατφόρμα χαρτών, φροντίστε η κάρτα να έχει διαθέσιμα megabytes.


Για να συνδέσετε την συσκευή με την πλατφόρμα χαρτών, στείλτε τα 3 παρακάτω SMS στην συσκευή:


1. gprsgps,1#

2. upload,60#

3. ip,fb.gr,5093#Στο 2ο μήνυμα, ο αριθμός 60 είναι τα δευτερόλεπτα κατά τα οποία η συσκευή θα ενημερώνει την τοποθεσία της (Συχνότητα ενημέρωσης).Για να απενεργοποιήσουμε την σύνδεση με την πλατφόρμα, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα:

gprsgps,0#1. Πατώντας το κουμπί SOS στην συσκευή για 3 δευτερόλεπτα η συσκευή στέλνει SMS με την ένδειξη SOS και την τοποθεσία που βρίσκεται.


2. Εάν έχουμε ρυθμίσει την συσκευή να μας ειδοποιεί σε περίπτωση αφαίρεσης, η συσκευή μας στέλνει SMS με την τοποθεσία της σε περίπτωση που αφαιρεθεί.

Για να ενεργοποιήσουμε τον αισθητήρα αφαίρεσης, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή:

removesms,1# (για ενεργοποίηση)
removesms,0# (για απενεργοποίηση)


remove,1# (για ενεργοποίηση)
remove,0# (για απενεργοποίηση)

Για να ρυθμίσουμε την συσκευή τον τρόπου που θα μας ειδοποιεί, στέλνουμε ένα από τα παρακάτω μηνύματα:


mod,0# (Για να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις μόνο στην πλατφόρμα και με email μέσω της πλατφόρμας)


mod,1# (Για να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στην πλατφόρμα και με email μέσω της πλατφόρμας, με SMS στο κινητό μας και μετά με κλήση στο κινητό μας)


mod,2# (Για να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στην πλατφόρμα και με email μέσω της πλατφόρμας και με κλήση στο κινητό μας)


mod,3# (Για να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις στην πλατφόρμα και με email μέσω της πλατφόρμας και με SMS στο κινητό μας)Για να ρυθμίσουμε τον αριθμό (η τους αριθμούς) που θα λαμβάνουμε ειδοποιήσεις, στέλνουμε ένα από τα παρακάτω μηνύματα:


sos1,6900000000#

sos2,6900000000#sos3,6900000000#Αντικαθιστώντας το 6900000000 με τον αριθμό κινητού που θέλουμε να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις.


Μπορούμε δηλαδή να ορίσουμε έως 3 αριθμούς που θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις.

Η συσκευή διαθέτει 2 λάμπες LED στο κάτω μέρος.

Το ένα LED είναι ένδειξη λειτουργίας και αναβοσβήνει (Μπλέ-κόκκινο) κατά την λειτουργία της συσκευής. Μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε στέλνοντας το παρακάτω μήνημα στην συσκευή:


led,1# (Για ενεργοποίση)
led,0# (Για απενεργοποίηση)


Η συσκευή εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά ακόμα και εάν απενεργοποιήσουμε το LED.
Το δεύτερο LED, είναι αρκετά δυνατό με λευκό φως και μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε για να βρούμε εύκολα την συσκευή εάν την χάσουμε σε βραδυνές ώρες. Για να ενεργοποιήσουμε το δεύτερο LED, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή :


lsn,1# (Για ενεργοποίση)
lsn,0# (Για απενεργοποίηση)


Καλώντας την συσκευή, μπορούμε να ακούμε από το μικρόφωνο, η ακόμα και να μιλάμε. Η συσκευή διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο.


Για ενεργοποίηση ακρόασης μόνο (δεν θα μπορούμε να μιλάμε), στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή:

ans,2#Για ενεργοποίηση ακρόασης μόνο και ομιλίας, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή:

ans,1#Για απενεργοποίηση, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή:

ans,0#

Για να ελέγξουμε την κατάσταση της συσκευής (σήμα, ρυθμίσεις κλπ), στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα στην συσκευή:


ts#
Το GPS Tracker, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ, θα τα βρείτε εδώ. Tο FLAMEBOX προσφέρει πλατφόρμα παρακολούθησης στον χάρτη και πλήρεις αναλυτικές οδηγίες για την συσκευή.


Αδιάβροχο GPS Tracker RF v26 με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα

Αδιάβροχο GPS Tracker RF v26 με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα

Αδιάβροχο GPS Tracker με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα. Αδιάβροχη κατασκευή σύμφωνα με το πρότυπο IP66, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την βροχή και την υγρασία. Δεν χρειάζεται να το φορτίζετε ποτέ! Διαθέτει ενσωματωμένο ηλια..

93.00€
Φορτιστης μπαταρίας αυτοκινητου- μοτο  12v 24v για GPS Tracker TK102b

Φορτιστης μπαταρίας αυτοκινητου- μοτο 12v 24v για GPS Tracker TK102b

Για χρήση με GPS Tracker TK102b. Δίαμετρος καλωδίου 5 μέτρων.Μήκος: Περίπου. 276cm / 108.66 "Θερμοκρασία λειτουργίας: -40-160 ℉Ισχύς εξόδου: 5WΡεύμα εξόδου: 1AΤάση εξόδου: DC 5V ± 5%Τάση εισόδου: DC 12V-24V ..

9.92€
Υπηρεσία Χαρτών εντοπισμού για συσεκυές GPS Tracker TK102b, TK103, GT02a

Υπηρεσία Χαρτών εντοπισμού για συσεκυές GPS Tracker TK102b, TK103, GT02a

Με την υπηρεσία χαρτών μας και με μια συσκευή GPS Trcker, μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητο, η μηχανή σας, ηλικιωμένους με άνοια, παιδιά και κατοικίδια.Ιδανική λύση ακόμα και για συσκευές όπως Drones και Τηλεκατευθυνόμενα για να μη τα χάσουμε ποτέ. Εδώ όλα είναι απλά, ό..

25.00€