Μενού
Your Cart

Οδηγίες Χρήσης GPT1002 - GPS Tracker RF V26


Όλες οι ρυθμίσεις για την συσκευή GPS Tracket TK102b. Εύκολες ρυθμίσεις χωρίς απαραίτητα να στείλετε πολύπλοκα SMS.
Μέσω των οδηγών βήμα-βήμα, ρυθμίστε την συσκευή σας εύκολα.


Ρυθμίστε την συσκευή σας για ζωντανή παρακολούθηση μέσω Internet στους χάρτες.


Επιπλέον Ρυθμίσεις
Ρυθμίστε την συσκευή σας να στέλνει ειδοποιήσεις (SMS) και να λαμβάνει εντολές μόνο από συγκεκριμένο αριθμό κινητού.
Αλλάξτε τον κωδικό της συσκευής. Αυτός είναι ο κωδικός που απαιτείται όταν στέλνουμε εντολές (SMS) στην συσκευή.
Ρυθμίστε την συσκευή αν θα απαντάει αυόματα στις κλήσεις σας και εάν θα είναι ενεργό το ηχείο για να μπορείτε να μιλάτε.Ρυθμίστε την συσκευή σας να στέλνει ειδοποιήσεις (SMS) όταν υποστεί κραδασμό (να λειτουργεί σαν συναγερμός).
Ρυθμίστε την ζώνη ώρας στην συσκευή σας για να στέλνει σωστά την ώρα στις ειδοποιήσεις της μέσω SMS.
Ελέγξτε την κατάσταση της συσκευής (σήμα κινητής, σήμα GPS, κατάσταση μπαταρίας, σύνδεση στο internet)
Ρυθμίστε την συσκευή σας να στέλνει ειδοποιήσεις (SMS) ή να σας καλέσει όταν αφαιρεθείΕπαναφέρετε την συσκευή στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Προσοχή, θα σβηστούν όλες οι ρυθμίσεις.

ΣΕ . ΑΠΛΑ . ΒΗΜΑΤΑ
Οι συσκευές GPS Trackers είναι στην ουσία δύσχρηστες και με ελλειπείς λειτουργίες χωρίς την δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανά στον χάρτη ή όταν δέν έχουμε καν ξεκάθαρες οδηγίες χρήσης. Το Firebox.gr Σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και ενα ολοκληρωμένο πακέτο με Ελληνικές οδηγίες, Wizard ρύθμισης της συσκευής και φυσικά την δυνατότητα παρακολούθησης της συσκευής σας ζωντανά.
Για να ρυθμίσετε την συσκευή σας ή για να την συνδέσετε στους χάρτες και να την παρακολουθείτε ζωντανά, ακολουθήστε τους παραπάνω οδηγούς.
Μόνο συσκευές που προμηθεύτηκαν από το Firebox.gr λειτουργούν στους παραπάνω οδηγούς ρύθμισης. Για να συνδέσετε την συσκευή σας στους χάρτες, θα πρέπει να έχετε συνδρομή.


Το GPS Tracker, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ, θα τα βρείτε εδώ. Μόνο το FIREBOX.gr προσφέρει πλατφόρμα παρακολούθησης στον χάρτη και πλήρεις αναλυτικές οδηγίες για την συσκευή.


Συσκευή εντοπισμού GPS TK102 B με Ελληνικές οδηγίες και πλατφόρμα χαρτών

[vd_row design_margin_top='' design_margin_right='' design_margin_bottom='15px' design_margin_left='' design_padding_top='' design_padding_right='' design_padding_bottom='' design_padding_left='' design_border_top='' design_border_right='' design_border_bottom='' design_border_left='' de..

17.98€ 36.58€ Χωρίς ΦΠΑ: 14.50€

Φορτιστης μπαταρίας αυτοκινητου- μοτο  12v 24v για GPS Tracker TK102b

[vd_row design_margin_top='' design_margin_right='' design_margin_bottom='' design_margin_left='' design_padding_top='' design_padding_right='' design_padding_bottom='' design_padding_left='' design_border_top='' design_border_right='' design_border_bottom='' design_border_left='' design..

9.92€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.00€

Υπηρεσία Χαρτών εντοπισμού για συσεκυές GPS Tracker TK102b, TK103, GT02a

[vd_row design_margin_top='' design_margin_right='' design_margin_bottom='15px' design_margin_left='' design_padding_top='100px' design_padding_right='' design_padding_bottom='100px' design_padding_left='' design_border_top='' design_border_right='' design_border_bottom='' design_border_l..

25.00€ 55.80€ Χωρίς ΦΠΑ: 20.16€