Μενού
Your Cart

Πλακέτες Ρελέ

Ρελέ αυτοματισμού για πιο custom εφαρμογές
Κατασκευαστής: OEM
Ρελέ 4 καναλιών το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε πολλές συσκευές διαφορετικού τύπου και μάρκας. Το απαραίτητο, για την λειτουργία της συσκευής, app μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στο Google Play Store και το App Store. Χαρακτηριστικά: Συχνότητα ελέγχου : 433 ΜΗz Συχνότητα WiFi :2...
49.60€
Χωρίς ΦΠΑ:40.00€
Κατασκευαστής: KONLEN
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη κ εξουσιοδοτημένη πρόσβαση των θυρών της οικίας σας, το σύστημα συναγερμού αλλά και για τον έλεγχο των υπολοίπων συσκευών του σπιτιού. Από κράμα αλουμινίου και ειδικό επιβραδυντικό πλαστικό σε περίπτωση πυρκαγιάς. Χαρακτηριστικά Συχνότητα GSM: 850/90..
74.40€ 99.20€
Χωρίς ΦΠΑ:60.00€
GSM ρελέ (Διακόπτης) για έλεγχο μέσω SMS CL1-GSM GSM ρελέ (Διακόπτης) για έλεγχο μέσω SMS CL1-GSM
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη κ εξουσιοδοτημένη πρόσβαση των θυρών της οικίας σας, το σύστημα συναγερμού αλλά και για τον έλεγχο των υπολοίπων συσκευών του σπιτιού. Από κράμα αλουμινίου και ειδικό επιβραδυντικό πλαστικό σε περίπτωση πυρκαγιάς. Χαρακτηριστικά Συχνότητα : 850/900/..
62.00€
Χωρίς ΦΠΑ:50.00€
Κατασκευαστής: Sonoff
Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι, στην δουλειά ή όπου αλλού εσείς θέλετε. Εύκολo στην χρήση APP και συβατό με Google home, Nest και Alexa. ΧαρακτηριστικάΤάση εισόδου : DC 5v Ρελέ 250v 10AΔιαστάσεις : 65 Χ 40 Χ 20 χιλιοστά..
23.56€
Χωρίς ΦΠΑ:19.00€
Κατασκευαστής: Sonoff
Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τις Smart Home συσκευές Sonoff wifi, φτιάξτε το δικό σας έξυπνο σπίτι με έλεγχο από το κινητό σας.Διακόπτης (Ρελέ) WiFi για χρήση μέσω κινητού Android ή Ios. Μπορείτε να ανοιγοκλείνετε τον διακόπτη απο όπου και αν βρίσκεσται από το κινητό σας. Ιδανικό για φώτα, αυτόματους..
16.12€
Χωρίς ΦΠΑ:13.00€
Κατασκευαστής: Sonoff
Έξυπνο σπίτι με wifi συσκευές Sonoff.Το Sonoff TH10 / TH16 είναι ένας ασύρματος διακόπτης παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας που μπορεί να παρακολουθεί από απόσταση και να ρυθμίζει την περιοχή θερμοκρασίας και υγρασίας για να ενεργοποιήσει / απενεργοποιήσει τις συνδεδεμένες συσκευές μέσω του i..
22.32€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Πλακέτα 8 ρελέ με τηλεχειριστήριο Πλακέτα 8 ρελέ με τηλεχειριστήριο
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
8 ρελέ (διακόπτες) με τηλεχειριστήριο για εύκολο έλεγχο των φώτων, των διακοπτών και άλλων συσκευών της οικίας ή του γραφείου σας. Υψηλής ποιότητας κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση και χρήση. Το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί τα αριθμητικά πλήκτρα 1-8 που το καθένα αντιστοιχεί στα αντίστοιχα κανάλια 1-..
23.56€
Χωρίς ΦΠΑ:19.00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)