Μενού
Your Cart

TV Box

Με τα TV Box, μετατρέπουμε οποιαδήποτε τηλεόραση έχει θύρα HDMI σε Smart TV, και μάλιστα με πιο πολλές δυνατότητες από οποιαδήποτε Smart TV της αγοράς.

Θα έχετε απεριόριστες ταινίες, πλοήγηση, social media, Youtube, και όχι μόνο, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής μας.

Κατασκευαστής: Mirascreen
Ο δέκτης WiFi Display είναι μια συσκευή για την προβολή των Smart Phones / Tablet PC / Notebook σε άλλες συσκευές μεγάλης οθόνης με διασύνδεση HD (όπως HDTV, Monitor & Projector κ.λπ.) μέσω WiFi σύνδεσης. Επιπλέον, το MiraScreen διαθέτει ροή βίντεο, περιήγηση στο Web, προβολή φωτογραφιών, βίντεο..
31.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κατασκευαστής: OEM
Μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο αφής και ποντίκι. Μικρό μέγεθος για να το μεταφέρετε εύκολα. Κομψός και εργονομικός σχεδιασμός. Συνδέεται με Bluetooth. Διαθέτει ενσωματωμένο Laser για να κάνει πιό εύκολες τις παρουσιάσεις σας σε Projector``s.Χαρακτηριστικά Εύρος : Έως 10 μέτρα Διαστάσεις :15 X 6 X 1.2..
32.24€
Χωρίς ΦΠΑ:26.00€
Κατασκευαστής: OEM
To Z83s mini PC μετατρέπει την τηλεόραση σε PC, φέρνοντας τη διασκέδαση και την επικοινωνία σε άλλα επίπεδα. Συνδέστε το Quest nano PC στην τηλεόραση του σαλονιού σας ή σε όποια άλλη οθόνη ή τηλεόραση θέλετε. Χρειάζεστε μόνο καλώδιο ΗDMI και έχετε στο λεπτό μια συσκευή πολύ πιο έξυπνη από οποιαδήποτ..
174.84€
Χωρίς ΦΠΑ:141.00€
Κατασκευαστής: OEM
Τηλεχειριστήριο για να χειρίζεστε τον υπολογιστή, το Laptop ή το Tv Box σας εύκολα και χωρίς πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Δέν χρειάζεται Driver και είναι εύκολο στην χρήση. ΧαρακτηριστικάΥλικό : Πλαστικό Εμβέλεια : Πάνω απο 8 μέτρα Μέγεθος 21.1 Χ 5 εκατοστά..
8.68€
Χωρίς ΦΠΑ:7.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)