Μενού
Your Cart

Διάφορα

Διάφορα Gadgets

Κατασκευαστής: OEM
Συμπαγής προσαρμογέας ο οποίος μετατρέπει το βύσμα ενός τυπικού Αμερικανικού φορτιστή σε βύσμα τύπου ΕΕ. Ιδανικό για ταξίδια, δεν μετατρέπει την τάση του ρεύματος. ΧαρακτηριστικάΙσχύς εισόδου / εξόδου : 12.5V - 250V Διαστάσεις : 4.3 Χ 3.6..
0.62€
Χωρίς ΦΠΑ:0.50€
Κατασκευαστής: OEM
Ένα επαναστατικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγκόλληση αλουμινίου, είναι εύκολο στη χρήση και περιβαλλοντικά ασφαλές. Χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας 732 ° F (392 ° C). Ο απλούστερος τρόπο συγκόλλησης εξαρτημάτων αλουμινίου. Δεν απαιτείται ακριβός εξοπλισμός.Το μόνο που θα χρειαστείτε ε..
22.32€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Κατασκευαστής: OEM
Super Power 5 Second Fix Υγρό πλαστικό συγκολλητικό υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σφραγίσετε ρωγμές ή διαροές και να κάνετε επισκευές. Δεν αφήνει κολλώδη υπολείμματα. Μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές. Στεγνώνει σε όλα τα υλικά έτσι ώστε να μπορείτε να διορθώσετε οτιδήποτε. Γρήγορη..
4.96€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
Κατασκευαστής: OEM
Εξαιρετικά ισχυροί κυλινδρικοι μαγνήτες οι οποίοι φέρουν επικαλυψη κράματος Χαλκού(Cu) - Νικελίου (Νi) για αντιοξειδωτικη προστασία. Μπορούν και να χρησιμοποιηθουν και ως έξτρα προστασία των μπαταριών λιθιου (Li-On). Χαρακτηριστικά:Ο χειρισμός των ισχυρών μαγνητών πρέπει να γίνεται σωστά και υπεύθυ..
1.86€
Χωρίς ΦΠΑ:1.50€
Μαγνήτες κυλινδρικοί με τρύπα 20 x 3mm, 2 τεμάχια Μαγνήτες κυλινδρικοί με τρύπα 20 x 3mm, 2 τεμάχια
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
Εξαιρετικά ισχυροί κυλινδρικοί μαγνήτες οι οποίοι φέρουν επικάλυψη κράματος Χαλκού(Cu) - Νικελίου (Νi) για αντιοξειδωτική προστασία. Μπορούν και να χρησιμοποιηθούν και ως έξτρα προστασία των μπαταριών λιθίου (Li-On). ΧαρακτηριστικάΟ χειρισμός των ισχυρών μαγνητών πρέπει να γίνεται σωστά και υπεύθ..
2.48€
Χωρίς ΦΠΑ:2.00€
Κατασκευαστής: OEM
Εξαιρετικά ισχυροί κυλινδρικοι μαγνήτες οι οποίοι φέρουν επικαλυψη κράματος Χαλκού(Cu) - Νικελίου (Νi) για αντιοξειδωτικη προστασία. Μπορούν και να χρησιμοποιηθουν και ως έξτρα προστασία των μπαταριών λιθιου (Li-On). Προσοχή! Ο χειρισμός των ισχυρών μαγνητών πρέπει να γίνεται σωστά και υπεύθυν..
8.18€
Χωρίς ΦΠΑ:6.60€
Κατασκευαστής: OEM
Ισχυροί μαγνήτες Νεοδυμίου. Οι μαγνήτες αυτοί είναι πολύ ισχυροί, μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με αυτούς γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Κρατήστε τους μακριά απο κινητά, υπολογιστές, πιστωτικές κάρτες και ιατρικά μηχανήματα. ΧαρακτηριστικάΕξαιρετικά ισχυροί μαγνήτες Νεοδυμιου (Nd)..
1.24€
Χωρίς ΦΠΑ:1.00€
Κατασκευαστής: OEM
Ισχυροί μαγνήτες Νεοδυμίου 20x10x4mm. Οι μαγνήτες αυτοί είναι πολύ ισχυροί, μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν με αυτούς γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Κρατήστε τους μακριά απο κινητά, υπολογιστές, πιστωτικές κάρτες και ιατρικά μηχανήματα. ΧαρακτηριστικάΜέγεθος : 20 Χ 10 Χ 4 χιλιοστά ..
2.98€
Χωρίς ΦΠΑ:2.40€
Κατασκευαστής: OEM
Ανακαλύψτε ξανά τα παλιά τραγούδια με το USB Cassette Player μετατρέποντας τις ταινίες σας σε MP3 για χρήση στον υπολογιστή σας, στο iPod ή στο αυτοκίνητο! Το USB Cassette Player είναι μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής κασετών USB που λειτουργεί με όλα τα είδη κασετών.Εύκολη στη χρήση σύνδεση ,USB ..
31.00€
Χωρίς ΦΠΑ:25.00€
Κατασκευαστής: OEM
Σας προστατεύει από επίδοξους ληστές ή βιαστές. Βολικό κατά την μεταφορά και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Ιδανικό για ανθρώπους που εργάζονται νύχτα ή σε ερημικές τοποθεσίες, για γυναίκες, παιδιά και όσους ταξιδεύουν μόνοι. Οταν βρεθείτε σε κίνδυνο τραβήξτε την ακίδα και ο συναγερμός θα αρχίσει ν..
6.20€
Χωρίς ΦΠΑ:5.00€
Κατασκευαστής: OEM
Βολικό στη χρήση με μικρή κατανάλωση ενέργειας και πολύ δυνατό συναγερμό. Ιδανικό για όσους εργάζονται νυχτερινή βάρδια, ηλικιωμένους και όσους ταξιδεύουν μόνοι. Μπορεί να εφαρμοστεί στον βραχίονα σας η την τσάντα σας. Όταν το καλώδιο τραβηχτεί, ο συναγερμός αρχίζει (πολύ δυνατός)Χρησιμοποιεί μπατ..
6.20€
Χωρίς ΦΠΑ:5.00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)