Μενού
Your Cart

Αυτοκίνητο,Μοτο

Κάθε αυτοκίνητο μπορεί να γίνει εξυπνότερο, όπως δείχνουν τα παρακάτω gadgets τα οποία θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το όχημα σας, να παρακολουθείτε και να έχετε πλήρη αναφορά του οχήματος σας, καθώς θα έχετε τον έλεγχο από το κινητό σας.

Κατασκευαστής: OEM
Συσκευή εντοπισμού GPS Tracker Εντοπίστε σε πραγματικό χρόνο οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Η μόνη συσκευή εντοπισμού που διαθέτει μεγάλη αυτονομία και πλήθος δυνατοτήτων για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αυτοκίνητο, η μηχανή σας, ηλικιωμένους..
27.03€ 36.58€
Χωρίς ΦΠΑ:21.80€
Κατασκευαστής: DYTECH
Παρακολούθηση μέσω SMS ή InternetTo Gps Tracker TK102 μπορεί να μας στέλνει SMS με την τοποθεσία του (To SMS έχει link με την τοποθεσία στο Google Maps) και τις συντεταγμένες η να ρυθμιστεί να συνδεθεί στο Internet (Gprs) στην πλατφόρμα Firebox GPS tr..
33.23€
Χωρίς ΦΠΑ:26.80€
FM Transmitter LCD με Audio Jack FM Transmitter LCD με Audio Jack
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
Με το transmitter έχετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω fm από το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητo ή σε οποιαδήποτε συσκευή MP3. Τοποθετείτε το transmitter στην υποδοχή jack του τηλεφώνου σας, βάζετε στο ραδιόφωνο τη συχνότητα που αναγράφεται στο tran..
4.09€
Χωρίς ΦΠΑ:3.30€
GPS Tracker K8 με APP και μέγεθος μόνο 3.8χ2 εκ. GPS Tracker K8 με APP και μέγεθος μόνο 3.8χ2 εκ.
Νέο
Κατασκευαστής: Excelvan RF
Το μικρότερο GPS Tracker στον κόσμο! Διαθέτει μεγάλη αυτονομία και περιλαμβάνει App για κινητά με Live παρακολούθηση στους χάρτες. Ιδανικό για παιδιά ηλικιωμένους και οχήματα. Επιπλέον διαθέτει και αισθητήρα κραδασμών...
49.60€
Χωρίς ΦΠΑ:40.00€
USB φορτιστής Μοτο απαραίτητος για όσους οδηγούν συχνά και χρειάζονται ανά πάσα στιγμή φορτιστή για το κινητό τους, το Tablet, το GPS κ.α. Διαθέτει επίσης βύζμα αναπτήρα αυτοκινήτου. Τάση εισόδου : DC 12-24V -Τάση εξόδου : DC 5V-1.5 A -Ένταση εξόδου :7..
9.92€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Κατασκευαστής: OEM
Σας εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα. Εύκολη εγκατάσταση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Συνδέετε με οποιοδήποτε μόνιτορ αυτοκινήτου που διαθέτει υποδοχή κάμερας (βύζμα RCA). Τάση λειτουργίας : 12V..
18.60€
Χωρίς ΦΠΑ:15.00€
Αδιάβροχο GPS Tracker RF v26 με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα Αδιάβροχο GPS Tracker RF v26 με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα
Νέο
Κατασκευαστής: Excelvan RF
Αδιάβροχο GPS Tracker με ηλιακή ενέργεια (δεν χρειάζεται φόρτιση) και συναγερμό αφαίρεσης Ιδανικό για κατοικίδια και λοιπά ζώα.Διαθέτει ενσωματωμένο ηλιακό κάτοπτρο και ακόμα και σε μέρες με συννεφιά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού η μπαταρία του διαρκ..
93.00€
Χωρίς ΦΠΑ:75.00€
Κατασκευαστής: OEM
● Εύκολη Τοποθέτηση ● Περιλαμβάνεται τρυπάνι..
22.32€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Ασύρματο τηλεχειριστήριο με 4 διακόπτες-κανάλια (ρελέ) INSMA Ασύρματο τηλεχειριστήριο με 4 διακόπτες-κανάλια (ρελέ) INSMA
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: INSMA
Μπορεί να ελέγχει το κλείδωμα του αυτοκινήτου σας (πόρτες, παράθυρα), το σύστημα συναγερμού κ.α. Ή απόδοση του είναι σταθερή, αξιόπιστη και υψηλής ευαισθησίας. Η εγκατάσταση του είναι απλή και εύκολη όπως και η χρήση του. Είναι συμβατό με τα 2262/2260..
18.60€
Χωρίς ΦΠΑ:15.00€
Ασύρματος αναμεταδότης Βίντεο (ΚΙΤ πομπός και δέκτης) AV 2.4G Ασύρματος αναμεταδότης Βίντεο (ΚΙΤ πομπός και δέκτης) AV 2.4G
Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: INSMA
Συνδέστε την ενσύρματη κάμερα χωρίς καλώδια με αυτό το ΚΙΤ. Ιδανικό για ασύρματη μετάδωση βίντεο (βύζμα AV) απο οποιαδήποτε συσκευή οπώς κάμερα η οποιαδήποτε πηγή βίντεο. Κατάλληλο και για ασύρματη σύνδεση κάμερας οπισθοπορίας αυτοκινήτου...
19.84€
Χωρίς ΦΠΑ:16.00€
Διαγνωστικό OBD2 ELM327 με WiFi για Android και IOS Διαγνωστικό OBD2 ELM327 με WiFi για Android και IOS
Νέο
Κατασκευαστής: OEM
Διαγνωστικό OBD2 ELM327 με WiFi για Android και IOS - GMA1027 - Αυτοκίνητο,Μοτο - WIFI ELM327 OBD2 Advanced ODB2 Auto Diagnose Scanner Android iOS iPhone iPad PC   Description: This product is capable of communicating with vehicles, reading diagnostic tro..
22.32€
Χωρίς ΦΠΑ:18.00€
Διαγνωστικό OBD2 με bluetooth ELM327 Διαγνωστικό OBD2 με bluetooth ELM327
Νέο
Κατασκευαστής: OEM
Ο ELM327 Bluetooth OBDII είναι ένας σαρωτής για την απόδοση του κινητήρα και παράλληλα ένα διαγνωστικό εργαλείο τόσο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου όσο και τους επαγγελματιές. Σε συνδυασμό με το Android smartphone ή το tablet σας..
14.88€
Χωρίς ΦΠΑ:12.00€
Κατασκευαστής: VGATE
Διαγνωστικό interface τύπου Elm327 με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth για Σταθερούς Υπολογιστές (PC), Laptop, Android και Windows mobile Smartphones και Tablets. Ο Vgate® ELM327 Bluetooth OBDII είναι ένας σαρωτής για την απόδοση του κινητήρα και παράλλη..
9.24€
Χωρίς ΦΠΑ:7.45€
Κατασκευαστής: VGATE
Ο Vgate® ELM327 Bluetooth OBDII είναι ένας σαρωτής για την απόδοση του κινητήρα και παράλληλα ένα διαγνωστικό εργαλείο τόσο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου όσο και τους επαγγελματιές. Σε συνδυασμό με το Android smartphone ή tablet σας (και Windows Mobile..
12.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.00€
Κατασκευαστής: NEXPEAK
Διαγνωστικό interface τύπου Elm327 με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth για Σταθερούς Υπολογιστές (PC), Laptop, Android και Windows mobile Smartphones και Tablets. Ο NEXPEAK NX101-Pro® ELM327 Bluetooth OBDII είναι ένας σαρωτής για την απόδοση του κινητήρα...
14.88€
Χωρίς ΦΠΑ:12.00€
Κατασκευαστής: OEM
Συναγερμός για το αυτοκίνητο σας υψηλής ποιότητας, εύκολος στην χρήση με εύκολη εγκατάσταση. Λειτουργεί μην επιτρέποντας την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς επιβεβαίωση ταυτότητας. Συμβατό με αυτοκίνητα που διαθέτουν AC - DC ανάφλεξη, ECU κτλ. Τύπος: YH-8903...
18.91€
Χωρίς ΦΠΑ:15.25€
Κατασκευαστής: OEM
Φορτιστής δυο θυρών ο οποίος έχει την δυνατότητα να φορτίζει γρήγορα δυο συσκευές ταυτόχρονα και περιστροφή 180°για εύκολη ρύθμιση θέσης. Κατασκευασμενος απο ανθεκτικό υλικό. Έχει οθόνη ένδειξης της τάσης της μπαταρίας του αυτοκινήτου και ένδειξη χαμιλή..
12.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.00€
Εργαλείο καθαρισμού εσωτερικού αυτοκινήτου με υψιλή πίεση Εργαλείο καθαρισμού εσωτερικού αυτοκινήτου με υψιλή πίεση
Νέο
Κατασκευαστής: OEM
Εργαλείο καθαρισμού εσωτερικού αυτοκινήτου με υψιλή πίεση - GMA1033 - Αυτοκίνητο,Μοτο - [vd_row design_margin_top='' design_margin_right='' design_margin_bottom='15px' design_margin_left='' design_padding_top='' design_padding_right='' design_padding_bott..
37.20€
Χωρίς ΦΠΑ:30.00€
Κατασκευαστής: OEM
Καπάκια ένδειξης πίεσης ελαστικών. Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών σας με μια ματιά, χωρίς να χρειάζεται να επισκευθείτε βενζινάδικο. Η χαμιλή πίεση των ελαστικών μπορεί να οδιγήσει σε σοβαρά ατυχήματα. Ο τακτικός έλεγχος των ελαστικών σας, είναι μια..
4.96€
Χωρίς ΦΠΑ:4.00€
Καταγραφική κάμερα αυτοκινήτου DVR 1080P Καταγραφική κάμερα αυτοκινήτου DVR 1080P
-21 % Κατόπιν Παραγγελίας
Κατασκευαστής: OEM
Με την καταγραφική κάμερα πορείας μπορούμε πλέον να καταγράψουμε της αγαπημένες μας καλοκαιρινές/χειμερινές διαδρομές μας ή να καταγράψουμε τις καθημερινές διαδρομές μας για κάθε τυχόν ενδεχόμενο. Η DVR G1W παρέχει την δυνατότητα να ηχογράφηση και να τραβ..
70.68€ 89.28€
Χωρίς ΦΠΑ:57.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 29 (2 Σελ.)
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, όπως σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες, για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Πολιτική Απορρήτου